10 najvećih promašaja s crvenog tepiha u 2014.godini

Početak nove godine modni svijet započinje zbrajanjem uspjeha, ali i minusa koje zahvaljujući šetnji crvenim tepihom poznatih ambasadorica ljepote za priliku ima vidjeti čitav svijet. Deset haljina koje su modni kritičari svrstali u rubriku 'Ne ponovilo se' obilježile su 2014. godinu i svojim vlasnicama donijele titulu najgore odjevenih na crvenom tepihu.

Crveni tepih, posebice najvažniji prostrti ispred glumačke elite na dodjeli Oscara, glazbene na dodjeli MTV nagrada i televizijske u utrci za nagradu Emmy, prilike su u kojima se zvijezde posebno trude zablistati.

No, unatoč hordi eksperata zaduženih za nepogrešiva glam izdanja i o čijoj sposobnosti ovisi ocjena za izgled glumačkih i pjevačkih diva, često se događaju promašaji koji se dugo pamte. Pored brojnih šetnji dama crvenim tepihom izdvojeno je 10 koje su ponijele titulu najgorih haljina u 2014. godini.

 
Rita Ora, Katie Holmes i Julia Roberts samo su neke od dama čija su izdanja na crvenom tepihu modni kritičari proglasili najgorima u 2014. godini

Rita Ora, Katie Holmes i Julia Roberts samo su neke od dama čija su izdanja na crvenom tepihu modni kritičari proglasili najgorima u 2014. godini (Foto: Splashnews)

zadovoljna.dnevnik.hr